Haber

Kafeteryada yemek israfını ölçmek

İSTANBUL (İGFA) – Çeşitli uygulamalar için 6 farklı iş biriminde müşterilerine aktif çözümler sunan yenilik ve teknolojilere yatırım yapmayı ve sürdürülebilir çalışma ve uygulamalar geliştirmeyi öncelik haline getiren Organik Kimya; atık ve atık kaynaklı karbon salınımı ile mücadele için kolları sıvadı.

Teknoloji tabanlı bütünsel atık yönetimi çözümleri sunan Over ile iş birliği içinde; Profesyonel mutfaklar için özel olarak geliştirilen ve nesnelerin internet üzerinden analizi olan Akıllı Tartım Sistemi ile yemek israfına dikkat çekti.

Bu iş birliği ile Organik Kimya, insanlık için daha iyi bir gelecek vizyonunu sürdürülebilir analizlerle yeni bir boyuta taşımakta ve farklı branşlara örnek teşkil etmektedir. Üretim merkezlerinden biri olan Kemerburgaz fabrikasının yemekhanesinde Akıllı Tartı Sistemi ile 2 yıl boyunca gıda israfı ölçümleri yapacak olan Organik Kimya, gıda israfını kaynağında azaltmayı ve çalışanların farkındalığını artırmayı amaçlıyor. ölçümler sonucunda sistem tarafından sunulan analiz raporları sayesinde fabrikada gıda israfı konusunda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu